Vi vil løfte det sociale niveau

Copenhagen City Taekwondo Klub (CPH City TKD) er stiftet i 2013.

Det er vores mission at CPH City TKD både vil være blandt Danmarks absolut bedste Taekwondo klubber og samtidig være med til at gøre en forskel for de unge i Nørrebro's Nordvest kvarter.

Vi kan tilbyde en høj undervisningskvalitet, repræsenteret ved dygtigste instruktører, som tæller tidligere Landsholdstræner, og nuværende top atleter.

Samtidig med at være en kampsportsforening er CPH City TKD etableret med en vision om at bidrage til udviklingen af udsatte børn og unge i lokalområdet. Det har blandt andet givet os en fornem pris i 2015 som "Årets Forening" i Hovedstadsområdet af DGI - for arbejdet med "Børn med særlige behov".

I CPH City TKD lægger vi vægt på at eleverne passer deres træning og passer deres skole, som en integreret del af den opdragelse og træning som man modtager i foreningen. Klubbens Elitekæmpere er, som et udtryk heraf, i gang med videregående uddannelser.

I CPH City TKD trænes Olymisk Taekwondo. Olympisk Taekwondo er en udvikling fra Traditionel Taekwondo til at være specifikt fokuseret på Sportskamp. Dog følger vi grundelementerne og den filosofi der ligger i Traditionel Taekwondo, hvilket er kendetegnet ved en række værdier så som: gensidig respekt, målrettethed, høflighed og selvdisciplin. Værdier som vi viderefører i den daglige træning og i omgangen med hinanden både i – og uden for træningslokalet. Taekwondo er ikke kun noget man træner i klubben, men er også en måde at leve og være på.

Tae-kwon-do betyder (fod-hånd-system), dog betyder DO: opdragelse eller den vej man går i livet. Alt i alt en effektiv ramme for personlig udvikling. I CPH City TKD tilbyder vi personlig og fysisk udvikling til børn og unge.

Velkommen til klubben!

Vores motto

Indstilling - Fokus - Vilje