Klubnyheder

2. mest vindende klub ved WONDERFUL

18.08.2015

Sæsonens første stævne er vel overstået for klubben i Nordvest på Nørrebro, og jeg vil gerne sige stort tak til alle forældre og elever der hjalp med at det blev en succes. Også tak til Marcus (vores super cool'e fysioterapeut), der som altid er en stor hjælp til at gøre eleverne klar til kamp ;)

For det var det. Med 8 finalekampe, hvor 4 blev vundet, og 3 semifinaler kunne klubben med blot 13 kæmpere trække sig tilbage som 2 bedste klub - endog foran etablerede og meget større klubber som NTK og RTK, der deltog med henholdsvis 14 kæmpere og 23 kæmpere og lige under Albertslund, som fortjent fik pokalen mest vindende klub.

Som trænere er det en succes, at se deres elever klarer sig godt, og at timerne i træningslokalet også giver bonus. Optakten til dette stævne har dog været lidt svær, da det ligger på et tidspunkt, hvor de fleste er kommet tilbage fra ferien. Det vidner dog om et solidt bundniveau, hvor Laila og jeg kan se hvor stort potentialet er.

(Kommmende aktiviteter for klubben bliver: 2 x træningslejre, Polish Open (G), Rødovre Cup (beg./talent), Serbien Open(G) og DM 2015(Adv.) og Get2Sport.)

Medaljefordeling:

Guld
Ibrahim Torkhani
Nicolai Andresen
Casper Morild
Arielle Malveda

Sølv
Sidar Ozgonul
Mads Mikkelsen
Emil Vedel
Rayan Ali

Bronze
Ilyas Torkhani
Sami Rashid
Nadia Bourhabi

Samlet fordeling af klubbernes indbyrdes point

1. Albertslund Taekwondo Klub - 58
2. Copenhagen City Taekwondo Klub - 43
3. Grorud TKD - 40
4. Hwarang Rødovre, Denmark - 38
5. Nørrebro Taekwondo Klub - 30

"As long as we persevere and endure, we can achieve anything we want"
-Mike Tyson