Klubnyheder

Medalje ved Serbien Open 2016

31.10.2016

Ved årets sidste internationale stævne for CPH CITY, deltog klubben med 3 elever.

Stævnet var allerede ved start sat til at være ret hårdt besat af mange på top 10 i verdenen.

Louise var første på banen, men desværre møder hun et stærk russer med en del mere erfaring. Louise kæmper dog alt hun kan og giver modstanderen kamp til stregen. Dog ikke nok til at kunne vinde kampen.

Caspers vægtklasse var en af de sværeste, og han lå på samme side som Jaoud Achab - verdensranglistens top3. Casper møder dog en græker i første kamp. Ikke den bedste modstander, men heller ikke dårlig. Casper er desværre hæmmet af en skade hvilket giver udslaget på kampen, som han desværre taber.

Arielle møder i sin første kamp en rutineret kæmper fra Belgien, og selv om der sker en del dommerfejl undervejs, så ender kampen i en golden round som Ari vinder. I næste kamp venter igen en meget rutineret kæmper fra Holland, som Ari tidligere har tabt til, men her på dagen, efter endnu en golden round, ender Ari med at gå til Semifinalen. Semifinalen er ret spændende, da verdensranglistens nr. 1 venter her. Trods Ari fører indtil 20 sek. før tid, er presset fra modstanderen stort og Ari taber med en marginal pointforskel på 4-2. En super flot medalje, og et resultat der viser at Ari har formatet til at være blandt de bedste i verden!

Tak til Coach Laila, Coach Sami samt fjernholdleder Hanne ;)
tak for indsatsen til alle 3 kæmpere.